понеділок, 4 березня 2019 р.

Наука – це цікаво!

Про вебінар
Багато що у цьому світі невизначене? Саме ця невизначеність робить його красивим. Потрібні час і енергія, щоб помітити цю красу. Але щойно ви побачите її, неодмінно закохаєтеся в науку, яка відкриває широкі можливості для вивчення і дослідження навколишнього світу.
Наш вебінар буде присвячений  всеукраїнському конкурсу «Наука – це цікаво!».  Ми розкажемо про те, якими будуть завдання, а також надамо стислу інформацію, яка допоможе правильно відповісти на запитання конкурсу.
План вебінару
  1. Чому така тема конкурсу...
    Чому? - Це запитання доставить вас туди, куди ви хочете. Чому щось відбувається? Чому світ обертається навколо Сонця? Чому крихітні нейтрино біжать зі швидкістю світла і кидають виклик смерті?
    Ми ставимо запитання і шукаємо відповіді. Саме це і рухає науку. Всі ми експортовані в цей світ, де все більше речей вже не є не є загадками, але нові загадки з'являються кожного дня і їх кількість збільшується в геометричній прогресії.
  2. Про що будемо говорити…
    Про всесвітньо відомі (7-9 класи) та нові (10-11 класи) відкриття і досягнення у світовій науці, про науковий прогрес та про те, як наука завжди змінювала життя людства та ще багато чого здатна змінити у світі. Ви  матимете змогу дізнатися багато нового про світові досягнення минулого тисячоліття та про найнеймовірніші досягнення 2018 року.
  3. Для чого все це...
    Чим більше часу ви витрачаєте, формулюючи запитання і відповіді на них, тим більше ви виявляєте те, що поєднує невидимі точки науки. Через деякий час ви зрозумієте, що накопичили величезну кількість знань у різних наукових сферах, таких як астрономія, математика, механіка, хімія, фізика, біологія.
Діліться своїми знаннями з однолітками й навіть дорослими і дивіться, як світяться від подиву очі в тих, хто вас слухає. Цікавість - універсальна риса. Ви отримаєте цю радість, яку часто неможливо пояснити, але вона переповнює науковців, сповнюю їх відчуттям, що вони знайшли своє місце в світі та покликання.
Для пізнання і вдосконалення не існує обмежень часу та віку.

Немає коментарів:

Дописати коментар