четвер, 14 вересня 2017 р.

Інтернет-олімпіади з інформаційних та ВЕБ-технологій

Природничо-науковий ліцей №145 Печерського району міста Києва проводить у 2017/2018 навчальному році Інтернет-олімпіаду з інформа­ційних технологій "ІОІТ-2017" у двох номінаціях:

Реєстрацію на змагання, а також І етап у номінації Інформаційні системи та бази даних розпочато 1 вересня. І етап у номінації Веб-технології відбудеться у формі тесту 26 вересня. Деталі проведення змагання див. на офіційному сайті https://іоіт.укр/.

Номінація «веб-технології» - новинка 2016/2017 навчального року. Тоді вперше змагання з вебу було проведено серед учнів усієї України, та ще в онлайні! Наша команда авторів запропонує школярам нові нестандартні завдання на знання HTML, CSS та JavaScript, роботу з відомими фреймворками, бібліотеками сучасними технологіями – усе це заради створення веб-сторінок та збільшення просторів Інтернету!

І (відбірковий) етап

Складається з вправ (тестів) на загальні компетенції у сфері веб-технологій (рівень знань учасника з мови розмітки HTML, мови стилів CSS та мови програмування JavaScript). І етап виконується учасниками в режимі реального часу впродовж 3-4 астрономічних годин.
========= ========== =============== ========
У номінації «інформаційні системи та бази даних»

цього року, як і зазвичай, учасники змагатимуться у своїх вміннях та навичках вирішувати задачі підвищеної складності в додатках MS Office, а саме Word, PowerPoint, Excel та PowerPoint.


Практична частина І (відбіркового) етапу

Два місяці на виконання завдань в середовищі Word, PowerPoint, Excel та Access (для 9-х класів - аналогічно окрім Access) рівня стандарту, впродовж яких учасники надсилають розв’язки на перевірку


По всім питанням звертатись в каб. 54, 55