неділю, 13 березня 2016 р.

Пробач мені, якщо я в чомусь перед тобою завинила...




Прощена неділя 2016: як зрозуміти, що пробачили

Прощенное Воскресенье 13-марта... Господи Прости меня Грешную... В это Прощенное Воскресенье, я Прошу у Вас Прощения. За Обиды. За Сомнения. и За Недорозумения. Прошу Простить меня, и я Прощаю... С Днем Прощеного Воскресенья.



Непрощення - це біда і внутрішній ворог, який губить душу. У Прощену неділю 2016 важливо не тільки попросити прощення, але і щиро пробачити своїх кривдників.
-- Пробачення треба просити у всіх людей, яких ми чимось могли образити, - навіть якщо це був якийсь дріб'язковий вчинок. Але варто пам'ятати і про те, що кожен з нас міг ненавмисне образити людину і навіть не подумати, що їй неприємно. Саме тому слова: "Пробач мені, якщо я в чомусь перед тобою винен", - варто сказати всім людям зі свого оточення. Просити прощення потрібно щиро, з жалем, краще - віч-на-віч. Втім, якщо у людей нема змоги зустрітися особисто, то можна використовувати будь-які сучасні засоби комунікації: телефон, інтернет... До речі, цього дня просити пробачення варто і в людей, які померли. Це потрібно зробити в молитві.