пʼятницю, 14 вересня 2018 р.

Дистанційний навчальний тренінг з професійного Java- та Android-програмування,

         В ході реалізації проекту “Школяр-програміст”, підтриманого МОН України, громадська організація “Фундація розвитку інновацій” запрошує учнів 8…11-х класів Вашої школи до дистанційного навчального тренінгу з професійного Java- та Android-програмування, метою якого є утворення на базі загальноосвітніх шкіл промислових учнівських філій університетських центрів з розробки програмного забезпечення і який розпочинається 18-го вересня 2018 року.
        Мета та зміст тренінгу відповідають стратегічним напрямам побудови нової української школи, особливо - на профільному етапі: ранній самореалізації учня в суспільстві та активному використанню сучасних дистанційних технологій.
        Тренінг базується на навчальній програмі дисципліни “Інформатика” для 10-11 класів     інформаційно-технологічного профілю автора С.М.Іщерякова, що рекомендована МОН України (лист №1/11-7136 від 21.05.2015). Особливістю програми є наближеність до професійних вимог щодо фахової підготовки з боку світового ІТ-бізнесу, завдяки чому старшокласниками з різних регіонів України протягом 2016-2018 років отримано кілька десятків сертифікатів професійних Java-програмістів від одного з лідерів світового ІТ-ринку - корпорації Oracle (США).
Після отримання теоретичних знань під час дистанційного тренінгу та практичних навичок протягом проектного практикуму на базі в Карпатах учні з лютого 2019 року у разі успішного проходження співбесіди зможуть приймати участь у виконанні промислових проектах університетських центрів з розробки програмного забезпечення, в т.ч. із можливим утворенням промислової філії центру у Вашій школі.
          Учні 11-х класів після успішного завершення тренінгу зможуть взяти участь у проекті ранньої дуальної вищої освіти, що передбачає одночасне навчання студента у ВНЗ та вже з першого семестру роботу в університетському центрі з розробки програмного забезпечення, в т.ч. керування промисловою учнівською філією центру у Вашій школі. Проект ранньої дуальної освіти впроваджується з 2017 року під патронатом асоціації ІТ-Україна, як альтернатива освіті у європейських університетах для вітчизняних абітурієнтів.
http://idf.ua/#




Немає коментарів:

Дописати коментар