пʼятницю, 18 вересня 2015 р.

Наступний конкурс відбудеться 8-9 листопада 2015 року.
До участі запрошуються учні 2-11-х класів.  Демоверсію конкурсу 2014 року додано у "Архів завдань " та розв’язки.
У обласні управління освіти та навчальні заклади 10 серпня 2015 року   направлений інформаційний лист Департаменту загальної середньої та дощкільної освіти Міністерства освіти і науки України
"Про підсумки Міжнародного конкурсу з інформатики та комп’ютерної вправності „Бобер” у 2014–2015 н. р. та організацію конкурсу„Бобер” у 2015–2016 н. р."
Просимо шкільних координаторів подати заявки та відскановані копії квитанцій про оплату своїм регіональним координаторам та на електронну адресу оргкомітету до  25 жовтня.
Рекомендований благочинний внесок становить 15 гривень за одного учасника.
  13%  залишаються на поштові, банківські та інші оргвитрати школи. 
Переказ здійснювати на рахунок Благодійного фонду «Ліцей», Філія АТ «Укрексімбанк» 
Р/р 260050004560, МФО 325718, код 22360064(з поміткою “Благочинні пожертви на організацію конкурсу “Бобер”) Бланки заявки та платіжного повідомлення додаються. 
Заявка           Квитанція 
 Якщо Ваша школа бере участь у конкурсі вперше, звертайтесь до своїх регіональних координаторів або у оргкомітет конкурсу за адресою bober@lpml.com.ua 
УКРАЇНСЬКИЙ БОБЕР
В 2007 році Україна вперше взяла участь роботі щорічного зібрання Міжнародної Спільноти «Бобер». Це сталося завдяки запрошенню одного з керівників литовських конкурсів «Кенгуру» і «Бобер» Ельмундаса Жаліса.
Зібрання відбувалося 2-6 травня в мальовничій місцевості біля містечка Пасваліса – «цитаделі» литовських бобрів.
 Від України в роботі зібрання брали участь викладачі Львівського фізико-математичного ліцею Христина Трущак та Ростислав Шпакович. В травні 2008 року, на запрошення організатора польського конкурсу Мацєя Сисло, ми знову активно співпрацювали з представниками 12 країн світу в старовинному місті Торунь – провідному освітньому та науковому центрі Польщі, яке дало світу Миколая Коперника. 
Конкурсні завдання, розроблені і запропоновані нашою делегацією, включені в пакети національних конкурсів країн-членів Спільноти 2007 і 2008 років. І нарешті – в 2008 році конкурс стартував і в Україні!!! У жовтні- листопаді на сайті Львівського фізико-математичного ліцею була розміщена демоверсія українського конкурсу. Всі бажаючі мали можливість ознайомитись з середовищем та типовими завданнями конкурсу. Це середовище, розроблене випускником ЛФМЛ Тарасом Шпотом, отримало схвальні відгуки від наших закордонних друзів за його компактність та широкі можливості представлення різноманітних типів завдань. А 21 грудня відбувся перший український конкурс, в якому взяли участь 1429 учнів 5-11 класів.

Немає коментарів:

Дописати коментар